Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Tulosta

Kantakirjaan oikeutettujen koirien kuvia, kasvattaja- ja omistajatietoja otetaan vastaan 31.5.2013 asti.

 

Erikoiskantakirjassa julkaistaan tietyt koe- ja näyttelytulosvaatimukset täyttävät koirat. Vaatimustaso on korkea varsinkin käyttöpuolella.

Erikoiskantakirjan pääsyvaatimukset

Normaalikokoiset mäyräkoirat

Kääpiö- ja kaniinimäyräkoirat

 

Julkaistavat tiedot

Koirasta julkaistaan seuraavat tiedot:

Nämä tiedot on jo kerätty Koiranetistä 31.12.2012 mennessä saavutettujen tulosten mukaan.

Lisäksi koirasta julkaistaan omistaja- sekä kasvattajatieto ja valokuva, mikäli luvat ja kuvat saadaan.

 

Tietojen ilmoitus Erikoiskantakirjaan

Mikäli koirasi täyttää ylläolevat ehdot, voit toimittaa sen kuvan Erikoiskantakirjaa varten sähköisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Otsikoi viestisi koirasi nimellä. Kuvan tulisi olla mahdollisimman iso, käsittelemätön versio, pikselikoko vähintään 150 dpi, jpg- tai tiff-muodossa.

Myös paperikuvan lähettäminen on mahdollista. Liimaa tällöin koiran tiedot kuvan taakse ja postita kuva osoitteella Susanna Järvinen, Könkääntie 170, 99800 Ivalo. Mikäli paperikuva halutaan palautettavaksi, on mukaan laitettava postimerkillä ja osoitteella varsustetu palautuskuori.

Ilmoita samalla koiran omistajatieto, jos haluat sen esille. Pyydä koirasi kasvattajaa ilmoittamaan suostumuksensa kasvattajatiedon julkaisemiseen. Kasvattajat voivat myös yhdellä kertaa ilmoittaa suostumuksensa kaikille Erikoiskantakirjaan oikeutetuille kasvateilleen.

Tiedot tulee toimittaa 31.5.2013 mennessä.