Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Vuosien 2011 ja 2012 jalostustarkastukset on vihdoin saatu julkaisukelpoiseen muotoon. Tarkoituksena on seuraavaksi saada julki myös tänä vuonna tehdyt tarkastukset ja sen jälkeen kaikki aiemmin tarkastetut koirat. Työ tulee olemaan suuri, sillä vuodesta 1994 on jalostustarkastettu reilusti yli 1000 koiraa.
 
Koska tarkastusten historia on näin pitkä, on tekninen kehitys mennyt aimo harppauksia eteenpäin tarkastuksissa käytettävän tietokannan jäädessä kauas jälkeen. Tästä johtuen tiedoissa esiintyy edelleen virheitä ja puutteita, joita on pyritty mahdollisimman hyvin paikkaamaan jo ennakolta. Näistä virheistä ja puutteista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 
 
Tarkastetut koirat on jaoteltu roduittain ja sukupuolittain. Kaikkia mahdollisia muunnoksia ei ole näinä kahtena vuonna tarkastettu ja siksi niillä ei omaa tiedostoa ole.
 
 
 
 
Jatkossa jalostustarkastus tulokset ovat löydettävissä polusta Jalostus > Jalostustarkastukset