Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

"Suomen hallitus on päättänyt 12.3.2020 rajoittaa yleisötapahtumien järjestämistä koronavirustartuntojen estämiseksi. Päätöksen mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä. Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla."

Oheinen lainaus on osa Suomen Kennelliiton tiedotteesta, jolla Kennelliitto peruu kaikki näyttelyt, kokeet ja koulutukset toukokuun loppuun asti.

Mäyräkoiraliiton hallitus päätti, että myös Tampereelle 26.4. suunniteltu liittokokouksemme on ei-välttämätöntä harrastustoimintaa, joka voidaan siirtää viranomaisten suosituksen pohjalta, jäsenten terveyden ja turvallisuuden takia. Tällä tiedotteella on liittokokous Tampereella 26.4.2020 peruutettu, ja kokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Sääntöjemme mukaan liittokokous tulisi pitää maalis - toukokuussa. Tänä vuonna näin ei tapahdu, vaan kokous pidetään, kun toiminta lähtee uudelleen käyntiin. Sääntöjemme 12. pykälän mukaan kokous voidaan kutsua koolle jäsenlehden ilmoituksella, nettisivun kautta tai kirjeitse. Tässä tapauksessa todennäköisintä on, että uusi kokouskutsu päivämäärineen, kellonaikoineen ja paikkoineen julkaistaan nettisivullamme.

Suomen Mäyräkoiraliiton hallitus
Inari Kuisma, puheenjohtaja