Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Mäyräkoiraliiton kasvattajalista uudistetaan kokoamalla listat kokonaan uusiksi ajantasaisin tiedoin. Päivityksen tavoitteena on saada listat ajan tasalle paitsi yhteystietojen osalta, myös siltä osin, että mukana olevat yhä kasvattavat mäyräkoiria. Kaikkien listalle haluavien kasvattajien tulee ilmoittaa tietonsa uudestaan käyttämällä web-lomaketta.

Nykyisillä listoilla olevat kennelit eivät ole kaikki aktiivisia, jolloin niiden mukana ololle ei ole tarvetta. Lisäksi niillä on paljon vanhentuneita ja puutteellisia tietoja, eikä niiden kautta tavoita kasvattajaa sen paremmin pennusta kiinnostuneet kuin listan ylläpitäjäkään. Tämän vuoksi aiemmilta listoilta ei siirry uusille listoille mitään, vaan jokaisen tulee ilmoittaa nykyiset tietonsa ja rodut, joiden kasvattajalistalle haluaa mukaan.

Uudet kasvattajalistat julkaistaan loppukesällä 2023, samassa yhteydessä vanhat listat poistetaan näkyvistä. Kasvattajalistalle on mahdollista ilmoittaa tietonsa myös ensijulkaisun jälkeen käyttäen web-lomaketta, jolla ilmoitetaan myös muutoksista tiedoissa ja listalta poistamisesta. Huomaa, että tiedot eivät päivity listalle Mäyräkoiraliiton jäsenrekisteristä tai muusta lähteestä, vaan kasvattajan pitää itse huolehtia siitä, että listalla olevat tiedot ovat ajan tasalla. Listalle ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan Mäyräkoiraliiton jäsenyys, sillä kasvattajalista on SML:n jäsenpalvelu.