Mayrakoiraliitto.fi käyttää evästeitä parantaakseen sivun käyttökokemusta. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivun selaamista.

Suomen Mäyräkoiraliitto tarjoaa yleistä neuvontapalvelua, jonka tarkoitus opastaa ja neuvoa uusia harrastajia ja mäyräkoirasta tietoa kysyviä. Mäyräkoiraliiton neuvonnan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jalostusasioihin liittyvästä neuvonnasta löydät tietoa Jalostusneuvonta sivulta.


Mäyräkoiraliiton neuvonta

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Harkitsetko mäyräkoiran hankintaa? Etsitkö uutta perheenjäsentä tai mukavaa metsästyskaveria?

Mäyräkoiraliiton pentuvälityksen listoista löydät tiedot välitykseen ilmoitetuista pentueista, astutuksista roduittain sekä tiedot aikuisista kotia vaihtavista mäyräkoirista.

Pentuvälitys on kolmiosainen: syntyneet pentueet roduittain, tulevat pentueet sekä aikuiset kotia vaihtavat koirat. Taulukon tiedoista selviää mm. vanhempien koe- ja näyttelytulokset sekä mahdollinen selkäkuvaustulos. Tietojen havainnollistamiseksi koirien taustat on myös värjätty:
 • vihreällä, jos koiralla on sekä koetulos että selkä kuvattu
 • turkoosilla, jos koiralla on vain koetulos
 • keltaisella, jos koiralla on vain selkä kuvattu.
Koiran nimen linkistä painamalla pääsee Kennelliiton koiranettiin, mistä löytyvät lisäksi myös muut terveystarkastukset ja sukutaulu. Pentuvälityksessä olevat pentueet täyttävät Mäyräkoiraliiton asettamat peruskriteerit. Kasvattaja vastaa myymiensä pentujen vioista sekä sairauksista ja kertoo ostajalle kaiken tiedossaan olevan sekä vastaa ostajan kysymyksiin. Kasvattaja vastaa ilmoittamiensa lisätietojen oikeellisuudesta. 

Kysymyksiä mäyräkoirasta rotuna voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Älä osta paperitonta pentuaMyytävät pennut, tulevat pentueet sekä uutta kotia etsivät aikuiset koirat löydät pentuvälityksen pentuelistoilta:

Pennuiksi katsotaan alle 9kk ikäiset koirat. Sitä vanhemmat koirat sekä kasvattajienmyymättömät yli 9 kk ikäiset koirat löytyvät aikuisten kotia vaihtavien koirien listalta.

Pentuiden ilmoittaminen pentuvälitykseen

Voit täyttää ja lähettää ilmoituslomakeen Mäyräkoiraliiton kotisivuilla käyttäen pentuvälityksen Web-lomakkeita tai voit täyttää ladattava pentueilmoituslomakkeen ja lähettää sen Pentuvälitykseen alla olevaan osoitteeseen.  Ilmoituksen mukana, riippumatta lähetystavasta, on seurattava kuitti pentuvälityspalvelun maksusta tai sen kopio. Ladattavan ilmoituksen voi toimittaa myös sähköpostitse allamainittuun sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa tulee näkyä kaikki samat tiedot, mitä lomakkeessa kysytään.

HUOM! Mikäli kyseessä on ulkomainen koira, tulee ilmoituksen mukaan liittää kopiot sukutaulusta sekä mahdollisista tuloksista. Myös sellaisista tuloksista, jotka eivät näy Koiranetissä, tulee toimittaa kopio ilmoituksen liitteenä. 

Tili, jolle maksu suoritetaan on FI27 8000 1200 0572 15. Suorita maksu ennen kuin lähetät ilmoituksen.

Pentuvälityksen Web-lomakkeet:

webform 20x20Astutusilmoitus lomake
webform 20x20Pentuvälitys lomake
webform 20x20Kotiavaihtava lomake

Ladattavat lomakkeet pentuvälitystä ja tulevia pentueet varten:

pdfAstutusilmoitus lomake
pdfPentuvälitys lomake
pdfKotiavaihtava lomake 
pdfAnmälan av betäckning till valpförmedlingen
pdfAnmälan av valpkull till valpförmedlingen

Kasvattajien yhteydenotot

Lyhytkarvaiset sekä pitkäkarvaiset mäyräkoirat sekä kaikki postitse tulevat ilmoitukset:     Karkeakarvaiset mäyräkoirat, sähköisesti toimitettavat ilmoitukset:  

Anu Snellman

Satukaari 10
15550 Nastola
040-5448 559 (iltaisin)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kristina Hakamäki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Pentuvälitystä päivitetään noin kerran viikossa. Jotta kasvattaja varmistaa nopeimmin pentueensa näkymisen listalla, on kaikkien lomakkeessa olevien tietojen oltava täytettyinä ja oikein. Mikäli tiedot toimitetaan sähköpostitse, on viestistä löydyttävä kaikki samat tiedot, mitä lomakkeessa kysytään.

 

Pentuvälityksen hinnat

 • Pentuvälitys, 10 euroa/kk
 • Tulevat pentueet -palvelu 15 euroa (koko kantoajan kasvattajan ilmoituksesta syntymään/laskettuun päivään asti)
 • Aikuiset kodinvaihtajat, 20 euroa/2kk, sen jälkeen 10 euroa/kk

Yhdistelmä on näkyvillä maksetun ajan siitä hetkestä eteenpäin, kun yhdistelmä on laitettu näkyviin liiton sivuille.

Pentuvälitykseen sekä tulevat pentueet palveluun pääsevät ilmaiseksi pentueet, jotka ovat syntyneet yhdistelmästä, jossa molemmat pentueen vanhemmista on selkäkuvattu. Tämä on osa SML:n terveystutkimuksiin suunnattua tukea, jolla pyritään kannustamaan kasvattajia kuvaamaan jalostukseen käytettäviä koiria. Aikuiset koirat, jotka on selkäkuvattu, välitetään myös ilmaiseksi.

Listalle pääsevät ilmaiseksi myös pentueet, joiden molemmilla vanhemmilla on käyttökoetulos (koetulos on vähintään Suomen tai kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittava koetulos tai koetulokset) eli käytännössä vähintään seuraavat:
- MEJÄ AVO3
- VAHI1
- MÄAJ3
- VERI3
- PIKA1
- LUME1
- LUTD

Kasvattajien tulee päivittää pentueensa tilannetta kuukausittain ja viimeistään tilannepäivitys on annettava pentujen täytettyä 8 vk. Mikäli tilannepäivitystä ei tuolloin tule, katsotaan pentueen kaikki pennut myydyksi ja pentue poistetaan palvelusta.

Tulevat pentueet -palvelu

Kasvattaja voi ilmoittaa odotettavissa olevan pentueen Tulevat Pentueet -palveluun. Synnytyksen jälkeen tulee antaa ilmoitus tilanteesta ja kasvattajan halutessa pentue ilmoitetaan perinteiseen pentuvälitykseen. Mikäli ilmoitusta ei tule ajankohdan täytyttyä, ilmoitus poistetaan astutukset- palvelusta. Kasvattaja saa ilmoittaa astutuksesta vasta astutuksen tapahduttua.

Aikuiset kotia vaihtavat

Aikuiset kotia vaihtavat -lista on tarkoitettu jostain syystä uutta kotia etsiville mäyräkoirille sekä kasvattajien myymättömille yli 9 kuukauden ikäisille koirille.

Koirien on oltava rekisteröityjä ja myyjän/kasvattajan liiton jäsen. Myyjä vastaa siitä, että koira on rokotettu Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti ja hän sitoutuu luovuttamaan rekisteri- ja rokotustodistukset ostajalle.

Kasvatin myyntitilanteesta on annettava tilannekatsaus kuukausittain ja kun kasvatti on myyty, tulee siitä heti ilmoittaa. Mikäli tilannepäivityksiä ei tule, katsotaan kasvatti myydyksi 3 kk listalla olon jälkeen.

 

Ohjeita kasvattajalle

Pentulistalle pääsyn vaatimukset. Ehtojen tulee olla täyttyneet ennen astutusta.

 • Kasvattajan tulee olla Suomen Mäyräkoiraliitto SML - Finska Taxklubben FTK ry:n jäsen
 • Pentueen vanhempien tulee täyttää PEVISA-ohjelman vaatimukset
 • Vanhemmilla ei saa olla jalostustarkastuksesta mainintaa hylätty tai ei suositella jalostukseen.
 • Vanhemmilla  tulee olla näyttelystä vähintään laatuluokan maininta hyvä, joka on saatu vähintään 15 kk ikäisenä. Mikäli toisella tai molemmilla vanhemmilla on näyttelystä HYL-tulos luonteen vuoksi 1.1.2011 jälkeen (merkintä arvostelulomakkeessa kohdassa vihainen/pelokas), pentue pääsee listalle, mutta hylkäyksen syy mainitaan pentueen kohdalla
 • Näyttelytuloksen voi korvata hyväksytyllä jalostustarkastus tuloksella.
 • Kummankaan vanhemman kokonaisjälkeläismäärä ei saa ylittää JTO:ssa määriteltyä jälkeläisten enimmäismäärää
  • Pitkäkarvainen kääpiö- ja kaniinimäyräkoira: 51 pentua 
  • Pitkäkarvainen mäyräkoira: 48
  • Lyhytkarvainen kääpiö- ja kaniinimäyräkoira: 47
  • Lyhytkarvainen mäyräkoira: 53
  • Karkeakarvainen kääpiö- ja kaniinimäyräkoira: 44
  • Karkeakarvainen mäyräkoira: 86
 • Pentueen sukusiitoskerroin on korkeintaan 6,25%, lasketaan viiden (5) polven mukaan
 • Uroksen tulee astutushetkellä olla yli 15 kk ikäinen (suositus 24kk)
 • Nartun tulee astutushetkellä olla yli 18kk ikäinen, mutta enintään 8-vuotias. Mikäli narttu on 8-vuotias tai vanhempi, sillä tulee olla ennen astutusta annettu eläinlääkärin lausunto terveydentilasta.
 • Pentue on korkeintaan nartun viides (5.) Nartulla voi olla enintään viisi pentuetta siten, että edellisestä penikoimisesta pentueen syntyessä on kulunut vähintään 10 kuukautta. Tätä tiheämpi pennutus sallitaan nartulle yhden kerran (SKL).
 • Saman yhdistelmän kolmas (3.) tai useampi pentue ei pääse pentuvälitykseen.
 • Koirien, joiden jommallakummalla vanhemmalla tai jälkeläisellä on todettu PRA, pentueita ei hyväksytä pentuvälitykseen. 
 • Mikäli koiralla on todettu epäilyttävä/avoin diagnoosi PEVISA –sairauksista (PRA, HC, perinnöllinen keratitis), ei silmälausunto saa olla 1 vuotta vanhempi astutushetkellä. 
 • Terveystutkimuksista, joista on olemassa viralliset tutkimusprotokollat, vain virallisten tulosten mainitseminen hyväksytään

Samat määräykset koskevat Tulevat pentueet-palvelua

 

Pentuilmoituksen jättäjä vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Näiltä sivuilta löydät helposti eri mäyräkoirakasvattajat, jotka ovat Suomen Mäyräkoiraliiton jäseniä.

Kasvattaja, jos haluat kennelisi tiedot kasvattaja-listalle lähetä oheisella lomakkeella: Kasvattajatietojen lisäys/päivitys

HUOM! Muista mainita kasvattamasi rotu tai rodut!

Lyhytkarvaiset

Karkeakarvaiset

Pitkäkarvaiset

Normaalikokoiset mäyräkoirat

Kääpiömäyräkoirat

Kaniinimäyräkoirat

Normaalikokoiset mäyräkoirat

Kääpiömäyräkoirat

Kaniinimäyräkoirat

Normaalikokoiset mäyräkoirat

Kääpiömäyräkoirat

Kaniinimäyräkoirat

 


Koska tietosuojalaki estää yhteystietojen julkaisemisen ilman henkilön lupaa, ei sivuilta välttämättä löydy kaikkien kasvattajien yhteystietoja. SML - FTK ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.

Suomen Mäyräkoiraliitto ylläpitää listaa mäyräkoirien trimmmaajista.  Suomen Mäyräkoiraliiton jäsenet, jotka harjoittavat mäyräkoirien trimmausta voivat ilmoittaa omat yhteystietonsa (nimi, osoite, puhelinumero, sähköpostiosoite) sähköpostitse osoitteeseen {econtact title="trimmauslista" style="email-inline"}. Trimmaajien yhteystiedot julkaistaan veloituksesta liiton kotisivuilla.

 

{econtact group="trimmaaja" multi="tight"}

 

Koska tietosuojalaki estää yhteystietojen julkaisemisen ilman henkilön lupaa, ei sivuilta välttämättä löydy kaikkien trimmaajien yhteystietoja. SML - FTK ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Listan ylläpito aloitettu toukokuussa 2010.

Varje medlem i Taxklubben hör till den egna lokala klubben i tjänsten.  Då du loggar in i tjänsten kommer du automatiskt till din egen klubbs sidor.  Den lokala klubben är administratör och ansvarar för innehållet på den egna sidan.  Dina kontaktuppgifter är desamma för den egna lokala sekreteraren som för Taxklubbens medlemssekreterare.  Samma adressuppgifter används därför för post som kommer från förbundet (Våra Taxar-tidningen, medlemsfakturor) och från den lokala klubben.

Via tjänsten kan medlemmarna när som helst kontrollera sina kontaktuppgifter samt uppdatera dem vid behov.  Adressförändringar och andra ändringar i uppgifterna görs alltså i fortsättningen genom detta program och inte via medlemssekreteraren.  Vid behov hjälper såklart medlemssekreteraren och den egna klubbens kontaktperson till. 

Förutom kontaktuppgifter kan du via tjänsten kontrollera din medlemsavgift, det vill säga om den är betald eller inte.  Om du tappat bort fakturan kan du skriva ut en ny genom systemet.  Dessutom kan du senast från och med januari 2017 välja om du vill ha fakturan för medlemsavgift per e-post eller som traditionell post.  Tills dess är standardinställningen den att medlemsavgiften kommer per e-post om du fyllt i din e-postadress.  Om du inte har en e-postadress får du fakturan hem på posten.  Du kan ändå fylla i din e-postadress trots att du vill ha fakturan för medlemsavgiften hem på posten, meddela bara om detta till föreningens medlemssekreterare på adressen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

I fortsättningen kan klubbarna meddela om händelser och evenemang via tjänsten, förutsatt att den lokala klubben använder anmälningstjänsten.  En valmöjlighet för information är också på kommande till tjänsten, det vill säga om du vill ha viss information per e-post eller som traditionell post beroende på om din klubb använder det.  Klubbarnas egna medlemstidningar levereras även i fortsättningen enligt de lokala klubbarnas eget förfarande.

Liiton jäsenrekisteripalvelu on otettu käyttöön lokakuussa 2016 ja ajettu sisään loppuvuoden 2016 aikana. Jäseniä kehotetaan kirjautumaan palveluun ja perehtymään sen käyttöön.

Jokainen Mäyräkoiraliiton jäsen on palvelussa liitetty omaan paikalliskerhoonsa. Kirjautuessaan palveluun jäsen päätyy oman kerhonsa näkymään. Paikalliskerhon näkymän ylläpidosta ja tiedoista vastaa paikalliskerho. Sivustolla olevat omat yhteystietosi näkyvät samalla tavalla Mäyräkoiraliiton jäsensihteerille kuin myös oman paikalliskerhon sihteerille. Eli niin liitolta tuleva posti (Mäyräkoiramme-lehti, jäsenlaskut) kuin myös paikalliskerhon toimittama posti käyttävät samoja yhteystietoja.

Palvelun kautta jäsenet pääsevät tarkastamaan omat yhteystietonsa milloin tahansa sekä päivittämään niitä tarpeen mukaan. Osoitteenmuutokset ym. tiedoissa tapahtuvat muutokset tehdään siis tämän ohjelman kautta eikä enää liiton jäsensihteerin kautta. Tarvittaessa apua tietenkin löytyy niin liiton jäsensihteeriltä kuin myös oman kerhon yhteyshenkilöiltä.

Omien yhteystietojen lisäksi palvelun kautta pääsee tarkistamaan oman jäsenmaksunsa tilanteen, eli onko lasku muistettu maksaa vai ei. Mikäli lasku on kadonnut, voi järjestelmän kautta tulostaa uuden kadonneen tilalle.

Kerhojen järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin pystyy myös ilmoittautumaan palvelun kautta, mikäli paikalliskerho käyttää palvelun tarjoamaa ilmoittautumispalvelua. Kerhojen julkaisemat omat jäsenlehdet ilmestyvät ja toimitetaan kerhojen ilmoittamalla tavalla sähköisessä muodossa tai paperipostina.

PALVELUN KÄYTÖN ALOITTAMIEN

Aloita jäsenpalvelun käyttäminen avaamalla selainohjelma ja avaamalla kirjautumissivu osoitteessa jasentieto.mayrakoiraliitto.fi. Palveluun voi kirjautua myös liiton kotisivujen etusivulta kohdasta ’Kirjaudu sisään’.

SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi, joka on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoitteesi tai vaihtoehtoisesti kirjoittamalla tunnukseksi ’Etunimet Sukunimi’.
Esimerkkinä
käyttäjätunnus: matti.meikalainen(a)gmail.com tai Matti Meikäläinen
salasana: automaattisesti luotu salasana tai itse vaihtamasi salasana

Sähköpostiosoitteen käyttäminen edellyttää, että olet ilmoittanut sen Mäyräkoiraliitolle rekisteröitymisen yhteydessä.
Kun pääset palveluun sisään, voit käydä muuttamassa salasanasi Omat tiedot sivulta – Henkilötiedot - Vaihda salasana. Uuden salasanan saa helposti tilattua unohtuneen tilalle, mikäli tiedoissa on oikea sähköpostiosoite tallennettuna. Uusi salasana tilataan kirjautumissivun linkin kautta ja se tulee sähköpostiisi.

 hoika etusivuKuva 1: Esimerkkinäkymä etusivusta, vasemmalla päävalikko

 

hoika roolin vaihtoKuva 2: Roolin vaihto paikalliskerhotason ja liittotason välillä 

 

hoika omat tiedot 2Kuva 3: Omat tiedot -näkymä

Omien tietojesi alta löydät myös jäsenlaskutietosi kohdasta Laskut. Laskut-välilehdellä voit tarkastella kaikkia rekisteröitymisesi jälkeen luotuja laskuja (v. 2016 ->). Laskun tila muuttuu maksetuksi, kun Mäyräkoiraliiton jäsensihteeri tai paikalliskerhon edustaja kerhon omissa laskuissa on kuitannut ko. laskun maksetuksi. Maksutiedot kirjautuvat viitenumeron perusteella, joten oikean viitenumeron käyttäminen laskuja maksaessa on tärkeää. Näytä laskun tiedot-ikonista (silmän kuva) lasku avautuu uuteen ikkunaan, josta sen voi myös tulostaa.

Liittotasolla luodut laskut, kuten jäsenmaksulaskut, löytyvät vaihtamalla roolia paikalliskerhotasosta Suomen Mäyräkoiraliittoon (ks. kuva 2).

hoika laskutKuva 4: Esimerkkinäkymä laskut-näkymästä, jossa on muodostunut lasku

Osallistumiset-välilehdellä näet erittelyn eri tapahtumista tai tilaisuuksista, joihin olet osallistunut tai ilmoittautunut, mikäli kerhosi järjestää tapahtumia, joiden ilmoittautuminen kulkee palvelun kautta. Vaihtamalla rooli Suomen Mäyräkoiraliittoon näet tässä näkymässä kaikki jäsenmaksukautesi (ks. kuva 2).
Etuudet-välilehdellä voit tarkastella voimassa olevia etuuksiasi, jos paikalliskerhosi on ottanut sellaisia käyttöön. Voimassa olevat etuudet vähennetään tapahtumien ilmoittautumisen yhteydessä automaattisesti maksullisen tapahtuman laskun loppusummasta.
Ilmoittautuminen -sivulla pääset ilmoittautumaan oman kerhosi järjestämiin tapahtumiin, mikäli kerhosi käyttää sivun palvelua. Sivun alta löydät myös tilanteen mukaan tiedot liiton järjestämistä tapahtumista, joihin ilmoittautuminen tapahtuu kyseisen sivun kautta.
Ilmoittautuminen -sivulla ovat myös lomakkeet mm. pentuejäsenen ilmoittamista varten (kasvattajille), paikalliskerhon vaihtopyyntöä sekä eroilmoituksen tekemistä varten.

hoika ilmotKuva 5: Ilmoittautumissivun näkymä

Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla tapahtuman aktiivista linkkiä Ilmoittaudu. Ilmoittautuminen avautuu pääasiassa omaan ikkunaansa, riippuen hieman tapahtuman luonteesta. Seuraa sivuston antamia ohjeita ilmoittautumisen aikana. Omat lähetetyt ilmoittautumiset ja lomakkeet löytyvät Omat tiedot -sivulta Osallistumiset -välilehdeltä.

hoika ilmolomakeKuva 6: Esimerkkinäkymä tapahtuman ilmoittautumislomakkeesta

Mikäli tapahtuma on maksullinen, saat ilmoittautumisvahvistuksen lisäksi erillisessä viestissä tulevan tapahtuman laskun. Tapahtumaan ilmoittautuminen vahvistuu vasta laskun maksun jälkeen.
Lasku löytyy myös Omat tiedot -sivulta, Laskut -välilehdeltä (ks. kuva 3).

UUSIEN JÄSENTEN LIITTYMINEN

Uudet jäsenet pääsevät liittymään liittoon Mäyräkoiraliiton internet-sivujen kautta. Liity jäseneksi-sivustolla uusi jäsen voi valita suoraan minkä paikalliskerhon joukkoon hän haluaisi kuulua valitsemalla sivustolla kyseisen kerhon. Rekisteröitymissivulla kirjataan lomakkeen pyytämät tiedot ja lähetetään lomake. Mikäli et tiedä, mikä olisi lähin paikalliskerhosi, voi kohdan jättää tyhjäksi. Mäyräkoiraliiton jäsensihteeri sijoittaa sitten henkilön annetun osoitteen perusteella lähimpään paikalliskerhoon. Huomioittehan, että jäsenyys astuu voimaan vasta, kun jäsenmaksu on maksettu ja Mäyräkoiraliiton hallitus sekä paikalliskerhon hallitus on vahvistanut henkilön jäsenyyden.

PALVELUUN LIITTYVÄ NEUVONTA

Palveluun liittyvissä teknillisissä, päivittäiseen käyttöön sekä kirjautumisiin liittyvissä ongelmissa auttaa ensisijaisesti liiton jäsensihteeri, johon voi olla yhteydessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mäyräkoiraliiton jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä auttaa liiton jäsensihteeri ja omaan paikalliskerhoon liittyvissä asioissa auttaa kerhosi oma yhteyshenkilö.

Toimi seuraavasti:

 

Siirry jäsentietojärjestelmän kirjautumissivulle osoitteeseen jasentieto.mayrakoiraliitto.fi

 

1. Klikkaa "Tilaa uusi salasana" -painiketta

Login jasentieto 1

 

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi numerolla 2 merkittyyn kenttään
3. Klikkaa "Lähetä uusi salasana sähköpostiini" -painiketta
4. Klikkaa "Sisään" -painiketta ja kirjaudu jäsentietojärjestelmään sähköpostiisi lähetetyllä salasanalla

Login jasentieto 2

 

Mikäli et edelleenkään pääse kirjautumaan, lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liiton uusi jäsenrekisteripalvelu on otettu käyttöön lokakuussa 2016 ja ajettu sisään loppuvuoden 2016 aikana. Nyt ohjelma on valmis kaikkien jäsenten käyttöön ja jäseniä kehotetaankin nyt kirjautumaan palveluun ja perehtymään sen käyttöön.

Jokainen Mäyräkoiraliiton jäsen on palvelussa liitetty omaan paikalliskerhoonsa. Kirjautuessaan palveluun jäsen päätyy oman kerhonsa näkymään. Paikalliskerhon näkymän ylläpidosta ja tiedoista vastaa paikalliskerho. Sivustolla olevat omat yhteystiedot näkyvät samalla tavalla Mäyräkoiraliiton jäsensihteerille kuin myös oman paikalliskerhon sihteerille. Eli niin liitolta tuleva posti (Mäyräkoiramme-lehti, jäsenlaskut) kuin myös paikalliskerhon toimittama posti käyttävät samaa osoitetietoa.

Palvelun kautta jäsenet pääsevät tarkastamaan omat yhteystietonsa milloin tahansa sekä päivittämään niitä tarpeen mukaan. Osoitteenmuutokset ym. tiedoissa tapahtuvat muutokset tehdään siis jatkossa tämän ohjelman kautta eikä enää liiton jäsensihteerin kautta. Tarvittaessa apua tietenkin löytyy niin liiton jäsensihteeriltä kuin myös oman kerhon yhteyshenkilöiltä.

Omien yhteystietojen lisäksi palvelun kautta pääsee tarkistamaan oman jäsenmaksunsa tilanteen, eli onko lasku muistettu maksaa vai ei. Mikäli lasku on kadonnut, voi järjestelmän kautta tulostaa uuden kadonneen tilalle. Vuonna 2018 on päätetty edellisestä vuodesta poiketen lähettää jäsenmaksulaskut kaikille jäsenille postitse viikolla 7.

Kerhojen järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin pystyy myös ilmoittautumaan palvelun kautta, mikäli paikalliskerho käyttää palvelun tarjoamaa ilmoittautumispalvelua. Palveluun on tulossa myös valintamahdollisuus paikalliskerhojen tiedottamiseen liittyen eli haluatko kirjeen tyyppisiä tiedotteita sähköpostilla vai perinteisellä postilla, mikäli kerhosi käyttää tällaisia. Kerhojen julkaisemat omat jäsenlehdet ilmestyvät ja toimitetaan jatkossakin kerhojen ilmoittamalla tavalla.